06.02.2013

Erlend leser Twilight - Attende kapittel

Vampyrene som kommer ut av skogholtet er skitne og kledd i stygge, slitte klær. Vi som kjenner vår Disney vet at dette selvfølgelig signaliserer deres onde intensjoner og manglende moral. Det skal bare et vindpust til før de lukter at Bella ikke er en vederstyggelighet, som resten av forsamlingen, men et potensielt måltid.

Inntrengerne oppfører seg relativt sivilisert, men det klikker helt for Edward. Han mener å se at iallfall to av de ukjente er av typen som driver med menneskejakt for underholdningens skyld. Det er åpenbart at de har satt seg som mål å holde kalas på Bellas kroppsvæsker.

I forvirringen som følger viser nok en gang Edward seg fra en mindre sjarmerende side, mens Bella for en gangs skyld faktisk klarer å holde hodet kaldt og legge en slagplan sammen med de andre allrighte vampyrene. Etter mye om og men blir det bestemt at Edward skal lure de fæle blodsugerne et stykke unna, mens Bella skal holde seg hjemme i en uke (for å unngå at faren fatter mistanke), for så å stikke til Phoenix (men ikke hjem til moren) og ligge lavt der en periode.

Bildet under oppsummerer mine følelser for det jeg nettopp leste.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar