19.06.2012

Erlend leser Twilight - Tolvte kapittel

Hvor skal jeg starte? Det er så mye flott som skjer i dette kapittelet, men en må ha øynene med seg for moroa nevnes nevnes nesten bare i bisetninger. Så mye bortkastet potensiale! Jeg snakker selvfølgelig om Bellas flørting med rekerasjonelt pillemisbruk og det faktum at Edward Cullen, i tillegg til å ha begynt med en creepy ta-Bella-på-ansiktet-for-så-å-gå-taust-bort-greie, bryter seg inn i huset til frøken Swan og romsterer rundt i skittentøyet hennes! True story!


"Therre was nothing on him that could be improved upon."


Familien Blacks visitt viser seg å bare være et skittent triks for å nå en liten spenningstopp i kapittel elleve. De vet at noe er på gang mellom Edward og Bella, men gjør ikke noe ut av det. Bella gjemmer seg for sikkerhets skyld i kurven sin under kjøkkenbenken, men vi må nok vente til senere før en eventuell konflikt med de lykantropiske indianerne eskaleres til noe interessant.


Edwards søster, Alice introduseres, og det blir snart klart at hun er en av få i Cullen-klanen som ikke har så mye imot Edwards barne/menneskerov. Meyer graver dypt i synonymordboka når denne himmelske skapningen beskrives. Alice skal forresten ta med broren på jakt slik at han ikke blir så farlig når han og Bella skal ut i skogen neste morgen.


Lang biltur. Bella kjører. Edward er frekk i kjeften. Lang gåtur. Klarning i skogen. Masse lys. Edward står nølende igjen i skyggen under trærne. Tar et skritt ut i lyset. Kappittel slutt. 
Yeeeeeeesssss

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar