21.05.2012

Erlend leser Twilight – Femte kapittel


Nå som Bella og Edward er på talefot og tilmed spiser lunch sammen, er det tydeligvis svært viktig for sistnevnte å hinte om at det er dumt å være venner med ham fordi han er en farlig person. Det blir forresten lite spising da de begge later til å være anorektikere. Uansett innrømmer Bella at hun har mistenkt Edward for å være Peter Parker eller muligens Bruce Wayne (called it). Vi rekker enda litt mer hinting/skryting om hvor skummel den bleke tenåringen er før det ringer inn. Som for å understreke sin fordektige natur, erklærer Edward at han skal skulke denne timen. Dette blir litt for rebelsk for Bella, som haster avgårde til biologitimen.
Dagens tema er blodtyping, og det tar omtrent fire minutter før en kritthvit og halvt bevisstløs Bella dras ut av klasserommet av Mike (beiler nummer én). Edward dukker opp, foraktfulle blikk utveksles mellom de to guttene og Edward bærer Bella til helsesøsters kontor, ordner så hun får fri resten av dagen og kjører henne hjem i den fantastiske Volvoen sin.
Jeg tror faktisk at jeg ble kvantifiserbart dummere av å lese dette kapittelet.

4 kommentarer:

 1. Kjekt å få servert mer håndfaste argumenter man kan bruke når man disser Twilight. Jeg følger med fra nå av! Hvor mange kapitler er det?

  SvarSlett
 2. Godt å høre! Ser ut til å være 24 kapitler og en epilog.

  SvarSlett
 3. Åh, så godt å høre! Reisen har såvidt begynt <3
  Stå på, mine tanker er med deg.

  SvarSlett
 4. Flott gjennomgang. Siste setning ser ut til å treffe spikeren på hodet.

  SvarSlett